Reviews maaltijdboxen

Twijfel je tussen twee boxen? Of wil je weten hoe anderen Hello Fresh, Ekomenu, De Allerhandebox of de Familiebox hebben ervaren? Reviews zijn de beste manier om een eerlijk beeld te krijgen over maaltijdboxen. Het team van Maaltijdbox.nl test regelmatig de verschillende boxen om deze te kunnen beoordelen, maar jouw mening is het allerbelangrijkst!

Heb je ook al eens een maaltijdbox besteld? Schrijf je eigen review en geeft een aantal sterren aan de box die jij hebt geprobeerd.

familiebox
4.75/5

Familiebox

Hier vind je alle reviews van de Familiebox.

Heb je zelf nog op of aanmerkingen? Laat onder aan de pagina je eigen review achter!

Ik heb voor Familiebox Hello Fresh en Marley Spoon geprobeerd. Familiebox komt het best in de buurt van wat ik wil. De recepten zijn goed en simpel zodat je ze ook na een dag werken nog met weinig moeite kunt maken. Meestal in maar vier stappen, zodat je niet in stap vijf nog een saus in elkaar moet draaien. De aangegeven bereidingstijden kloppen meestal, dat is ook fijn. En de ingrediënten zijn heel vers. Meer bezorgdagen zou mij goed uitkomen.

Hanno

12-10-18
Verse producten die je normaal niet snel zou pakken in de winkel!

Esmee

08-02-19
Alle boxen geprobeerd. Familiebox is de beste! Value for money, geen abonnement en kinderen eten alles - super recepten!

Rob

20-02-19
Nu twee keer de Familiebox binnen gekregen en ik was tevreden over de producten en al helemaal over de recepten, heb mij laten verassen!

Titus

20-03-19
hellofresh
4/5

Hello Fresh

Hier vind je alle reviews van Hello Fresh.

Heb je zelf nog op of aanmerkingen? Laat onder aan de pagina je eigen review achter!

Verrassende maaltijden waar je uit kan kiezen, ruime keuze en altijd netjes bezorgd.

George

02-02-19
Erg lekkere maaltijden maar een beetje prijzig.

Jeroen

11-02-19
Prima recepten, prima producten. Het zat allemaal netjes en overzichtelijk in de box. Receptkaarten waren ook duidelijk en makkelijk te volgen. Wel werd er, zonder dat ik het wist, 4 euro extra afgeschreven, nadat ik een "premium recept" had gekozen. Een pré was dat de kartonnen doos precies in de papier en karton afvalcontainer paste, zonder het eerst kleiner te hoeven maken. Hebben ze goed over nagedacht! Het blijft voor mij echter een te onpersoonlijk en massaal bedrijf.

Marian

26-03-19
marleyspoon
4/5

Marley Spoon

Hier vind je alle reviews van Marley Spoon.

Heb je zelf nog op of aanmerkingen? Laat onder aan de pagina je eigen review achter!

Deze recepten zou ik zelf nooit bedenken maar wel echt leuk om een keertje uit te proberen zo nu en dan. Hoeft van mij niet elke week. Dit kan je gelukkig in je account zelf instellen, moet je er wel optijd aan denken!

Lillian

23-11-18
ekomenu
4/5

Ekomenu

Hier vind je alle reviews van Ekomenu.

Heb je zelf nog op of aanmerkingen? Laat onder aan de pagina je eigen review achter!

Ik heb de Variatiemenu geprobeerd bij Ekomenu omdat alles hier biologisch en gezond is. Ik ben er heel blij mee om er niet overna te denken wat ik eet en of dit wel goed voor mijn lichaam is. Ik kan het iedereen aanraden.

Suzanne

12-02-19
Ik vond het leuk om een keer te proberen maar de gerechten vond ik wat te gezond. Viel niet bij iedereen in het gezin in de smaak...

Gerrit

28-01-19
willemdrees
1/5

Willem & Drees

Hier vind je alle reviews van Willem & Drees.

Heb je zelf nog op of aanmerkingen? Laat onder aan de pagina je eigen review achter!

Absoluut de aller slechtste service die ik ooit maar dan ook ooit heb meegemaakt. Het is echt ongelooflijk hoe dit bedrijf in de communicatie is en hoe ze de klant de schuld willen geven van hun eigen fouten. Nadat ik de service van de nationale afdeling heb gevraagd kreeg ik oa deze tekst terug: 'Zoals eerder aangegeven is het niet de bedoeling dat als je van de ondernemer je zin niet krijgt je de klacht in gaat dienen bij de landelijke klantenservice, mijn gevoel is eigenlijk dat je ons tegen elkaar uit wilt spelen.' Zo gek is het niet als je de vertrouwen in je lokale partij kwijt bent, dat je het hogerop zoekt. Maar goed, de interne bedrijfsvoering voelt echt als een soap... Drama.

Sterre

26-04-19

Laat hier je review achter op de site!