Familiebox

Als een van de eerste RetailRookies werd Bilder & De Clercq een grote toekomst toegedicht. De Amsterdamse eetwinkel was naar recepten ingericht, waarbij de ingrediënten in de juiste porties werden verkocht. Het unieke concept wint internationale prijzen en is een inspiratiebron in de foodretail. Maar wat ooit begon als een fysieke winkel, werd al gauw omgetoverd in een online “webshop”. De Familiebox is dan ook de handelsnaam van Bilder en de Clerq, dat in 2018 de merknaam en klanten overnam van Mathijs Maaltijdbox en dit merk omdoopte tot “Familiebox”! Ze biedt elke week inspirerende en gezonde gerechten die smaakvol zijn door eenvoud en kwaliteit. Alle gerechten worden met zorg samengesteld voor jong en oud. In een handomdraai zet je thuis een makkelijke, lekkere en gezonde maaltijden op tafel! Wil je meer weten over deze “familie’ box, kijk dan snel naar alle extra informatie of bestel meteen de box met korting via maaltijdbox.nl en laat het nog volgende week gratis bij jou thuis bezorgen!

Praktische informatie over Familiebox

Wat zijn de kosten van een Familiebox? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er bij Familiebox uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Suggesties of opmerkingen? Stuur ons een mail naar [email protected]

Wat kan je bij Familiebox bestellen?

Bij Familiebox kan je wekelijks kiezen uit 12 lekkere gerechten, waarvan er standaard vier vegetarisch zijn. Daarnaast kan je speciaal kiezen voor lekkere kids toppers, super snelle gerechten, premium gerechten en gerechten met extra groenten. Je kan de keuze maken tussen 2, 3 of 4 personen en 2, 3 of 4 maaltijden. Echter zijn de hoeveelheden van de 3-persoonsbox, ook genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen en de 4-persoonsbox voor 2 volwassenen en drie kinderen!

Daarnaast bieden ze ook heerlijke Fruitboxen, maar ook Broodboxen en vaak ook verschillende mooie wijnen!

Wat zijn de kosten?

Dit zijn de kosten van een box met drie gerechten.

                                               Zonder korting…                Bestel via maaltijdbox.nl!
SMALL BOX                        €6,92 per portie               €5,19 per portie!
MEDIUM BOX                     €6,33 per portie               €4,75 per portie!
LARGE BOX                        €5,58 per portie               €4,19 per portie!

Bezorgtijden

Op zondag leveren ze alleen binnen de randstad en op maandag in de rest van het land.

Zondag:                               tussen 17:00 – 22:00 uur

Maandag:                           tussen 17:00 – 22:00 uur

Leveranciers

Wat voor gerechten kan je verwachten?

Social media Familiebox