download

EkoMenu

Je kunt Eko Menu wellicht herkennen van de winkels van EkoPlaza. In samenwerking met EkoPlaza zijn ze met EkoMenu de mark van maaltijdboxen binnen gestroomd. Met EkoMenu kies je voor een gezonde routine. Helemaal aangepast aan jouw persoonlijke situatie. Ze selecteren wekelijks 3 of 4 gezonde recepten die passen bij jouw leefstijl. Je kunt onbeperkt recepten wisselen of toevoegen. Per recept is de hoeveelheid aan te passen. Hulp nodig bij een leefstijl- of receptkeuze? De diëtisten van EkoMenu geven gratis voedingsdeskundige advies. Daarnaast zijn hun boxen gevuld met een 100% biologische basis.

Ieder mens is anders en iedereen heeft recht op een gezond eetpatroon. Onze eetcultuur is aan het verarmen. Een van de oorzaken is het aanbod van supermarkten. Het is moeilijk om heelhuids de kassa te halen. Je besteedt onbedoeld meer geld dan nodig. En je eet ongezonder dan nodig. Daar wilt EkoMenu verandering in zien te brengen. Je wil jij ook gepersonaliseerd advies en/of wil je meer weten hierover? Kijk gauw naar de informatie hieronder!

Praktische informatie over EkoMenu

Wat zijn de kosten van een EkoMenu box? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er bij EkoMenu uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Suggesties of opmerkingen? Stuur ons een mail naar [email protected]

Wat kan je bij EkoMenu bestellen?

Bij EkoMenu kies je voor een persoonlijke menu en bepaal je dus ook zelf wat je wilt eten. Je selecteert de levensstijl die het beste bij jou past en kiest vervolgens zelf de recepten uit. Je heb een ruime keuze uit 15 recepten en kunt kiezen tussen 3 of 4 maaltijden. Wil je een 5e of 6e maaltijd erbij en ook het aantal personen aanpassen per recept? Dat is ook allemaal mogelijk!

Bij allergieën of andere overgevoeligheden bij bepaalde producten, wordt dit altijd aangegeven bij de recepten die je hebt gekozen. Je kan dan vervolgens het recept gemakkelijk aanpassen.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een maaltijdbox, bij de keuze van 2 personen en 3 maaltijden, is per gerecht verschillend.

                                                                    Per portie
Mijn Persoonlijke Menu vanaf…              €4,70
Dit kan oplopen tot…                                €6,98

Bezorgtijden

Ze leveren in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden op:
–              Vrijdagavond
–              Zaterdagavond
–              Zondagavond
–              Maandagavond

Leveranciers

Wat voor gerechten kan je verwachten?

Social media EkoMenu