veganbox

Veganbox

De Veganbox, ook wel het walhalla voor de veganisten onder ons. De plantaardige (of juist onaardige)/veganistische recepten van de Veganbox, zijn zeer gevarieerd en perfect wanneer je graag vegan wilt eten, maar inspiratieloos bent. Volgens hun eigen zeggen leven vegans gemiddeld 3,6 jaar langer, dan niet-vegans. Zo hebben mensen die regelmatig veganistisch eten, gemiddeld een lagere bloeddruk, minder kans op hart- en vaatziekten, minder kans op maagkanker en minder overgewicht. Of het daadwerkelijk gezonder is, daar zijn de meningen over verdeeld. Maar dat de box milieuvriendelijker en beter voor het dieren welzijn is, is zeker! Genoeg redenen om dit uit te proberen! Lijkt het jou nou ook interessant en ben je benieuwd geworden naar hun maaltijdboxen? Kijk dan snel op deze pagina voor meer informatie! Ben je al overtuigd? Ook dan zit je hier op het juiste adres!

Praktische informatie over Veganbox

Wat zijn de kosten van een Veganbox? Welke leveropties zijn er? Zit je ergens aan vast? En hoe zien de recepten er bij Veganbox uit? Allemaal vragen die je jezelf stelt bij het oriënteren naar jouw perfecte maaltijdbox. Maaltijdbox.nl geeft je alle info die je nodig hebt om een goede keuze te maken. Suggesties of opmerkingen? Stuur ons een mail naar [email protected]

Wat kan je bij Veganbox bestellen?

De Veganbox is te bestellen voor 1-2 personen of 3-4 personen. In elke box zitten 3 verschillende vegetarische recepten, die zoveel mogelijk seizoensgebonden, lokaal en biologisch zijn ingericht. Er is geen keuze uit meerdere recepten en dus wordt dit al voor jou bepaald.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor een maaltijdbox, bij de keuze van 2 personen en 3 maaltijden, is per gerecht verschillend.

                                                                    Per portie
Mijn Persoonlijke Menu vanaf…              €4,70
Dit kan oplopen tot…                                €6,98

Bezorgtijden

De kosten van de Veganbox voor 2 personen en dus 3 maaltijden staan hieronder beschreven!

                                               Zonder korting…              Bestel via maaltijdbox.nl
Eenmalige box                  €7,10 per portie              –                       
Voor wekelijkse box         €6,60 per portie             €5,99 per portie! 

Leveranciers

Bij de Veganbox werken ze zoveel mogelijk met lokale, biologische leveranciers.

Wat voor gerechten kan je verwachten?

Social media Veganbox